Izlet in kratek sprehod po Kraškem robu nad Trstom

Vabilo  na  IZLET  in  KRATEK  SPREHOD  DO  ENE  URE  NA  KRAŠKI  ROB  NAD  TRSTOM  in  AVTOBUSNI  OGLED  TRSTA

18. 5. 2013.

Na ta pohod lahko z nami odpotujejo tudi izletniki !

IZLET : Najprej se bomo zapeljali po avtocesti proti Kopru. Na Kraškem Robu bomo občudovali lep razgled na Trst. Obiskali bomo grad Socerb in stopili v Socerbsko Sveto jamo, ki ima edina pri nas prostor za bogoslužje. Do prihoda sprehajalcev z okrog uro dolgega pohoda bomo uživali v razgledih na morje in Trst. Po prihodu sprehajalcev se bomo skupaj z avtobusom zapeljali v Trst.

KRATEK  SPREHOD : Po Kraškem Robu se bomo sprehodili skoraj po ravnem okrog trideset minut tja in trideset minut nazaj s čudovitimi pogledi na morje, Trst in Tržaško zaledje. Po končanem sprehodu se bomo z izletniki skupaj zapeljali v Trst.

Odhod avtobusa bo ob 7.00 na parkirišču za avtobuse pod dvorano Tivoli. Pohodnice in poho- dniki, ki se nam pridružijo na železniški postaji, počakajo pred postajališčem Adria ob 7.15. Za pohod potrebujete tudi: dobro obutev za hojo, lahko tudi pohodniške palice, sončna očala (zaželeno zaprta tudi od strani), pokrivalo za glavo, brezalkoholno pijačo brez CO 2 in brez alkohola.
Poskrbeli bomo tudi za primorsko kosilo.

Prispevek 15 € za člane DMSBZT Ljubljana in 25 € za nečlane plačate na avtobusu. Prihod v Ljubljano v popoldanskih urah, bo odvisen od časa, ki ga bomo želeli nameniti za ogled Trsta in morebitna manjša nakupovanja.

Prijave z elektronsko prijavnico SPODAJ ali po telefonu 041 273 265 in 031 293 904. Prijave sprejemamo do 15. 5. 2013.

Pri prijavi imajo prednost člani DMSBZT Ljubljana in njihovi družinski člani. Prosimo vas, da  odpoved sporočite na zgoraj opisani telefonski številki. Tako omogočite udeležbo tudi čakajočim.

Ker potujemo tudi v Italijo, imejte za vsak primer s seboj osebno izkaznico ali potni list.

Za gibalno – športno vadbo pri DMSBZT Ljubljana pripravil
Boris Sima